top of page

Ontdek waarom een lease fiets voor jou interessant kan zijn!

Kies uit onze grote selectie aan topmerken. Voor een vast bedrag per maand bieden we toegang tot een uitgebreide selectie hoogwaardige fietsen, waardoor onze klanten kunnen genieten van kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid, zonder verrassingen in kosten.

Cortina E-Silento dames

In 3 stappen op je droomfiets..

Stap 1

Vraag je werkgever:

Ontdek of je werkgever een fietsplan aanbiedt en wat de specifieke voorwaarden zijn. Biedt je werkgever dit nog niet aan? Overtuig je werkgever dan van de voordelen. Wijs op de fiscale voordelen, de verbeterde gezondheid en productiviteit van werknemers, en de positieve impact op duurzaamheid en het bedrijfsimago.

Stap 2

Kies je droomfiets:

Nadat uw werkgever akkoord gaat met het fietsplan, heeft u de vrijheid om uw ideale fiets bij Bikesland uit te kiezen. Blader door ons assortiment online of bezoek onze partners. 

Stap 3

Wij regelen de rest:

Zodra uw werkgever akkoord gaat met het fietsplan, ontvangt u van ons een unieke code en de overige benodigde gegevens. Deze code wordt gebruikt door uw werkgever om de overeenkomst met ons te formaliseren. Zo wordt alles in gang gezet om uw fiets snel gereed te maken, inclusief de benodigde service, onderhoud en eventuele extra's zoals verzekeringen.

pol_pl_Rower-elektryczny-Tenways-CGO600-43_24.png

Maak een keuze uit de beste merken:

urban-arrow logo
Babboe-logo
cortina logo
logo kalkhoff
ktm logo
tenways logo
bottom of page